Camping Zandman
Bert en Jolanda Zandman
Marsdijk 4
7736 PL Beerze
T: 0523 - 25 21 51
M: 06 - 15 17 82 12

Gastenboek

Teken het gastenboek

Beste familie Zandman, Wat hebben wij tijdens Hemelvaart genoten op jullie camping. Ook hebben wij een kijkje kunnen nemen in jullie modern veebedrijf, wat fantastisch om te zien hoe dat bij jullie geregeld is! Tevens een vriendelijk ontvangst bij aankomst, een prachtige omgeving en super schoon sanitair maakte deze dagen erg bijzonder en fijn. We hebben heerlijk gefietst en gewandeld in het mooie afwisselende landschap! Beslist een aanrader en zeker de moeite waard om nog eens terug te komen. Gr. Raymond

Donk Noord Brabant

Beste familie Zandman, wat hebben wij een heerlijk verblijf gehad in jullie vakantiehuisje! En wat een gastvrijheid. De prachtige omgeving en jullie mooie bedrijf maakt het plaatje compleet. Een aanrader.

Miranda

hoi bert echt mooi geworden ,laatste keer dat ik er was (2001) heb toen mijn caravan verkocht wegens overlijden van mijn vrouw. maar het is mooi geworden , kom gouw een keer kijken

h.hummel enschede

Beste Bert & Jolanda, Vanmorgen waren we vanuit de beerze bulten te gast geweldig om even zoals ze het hier noemen te mogen gluren bij de buren. Super zoals jij ons door jou bedrijf leidt en ons vertelt over jou passie en het wel en wee in de buurt. Mooi om te genieten van jou blije koeien. Het heeft op onze dochter myrthe veel indruk gemaakt. De ben en Jerry's smaken nog beter nu we weten waar de ingrediënten vandaan komen de beemsterkazen verrukkelijk maar dat hadden we al eerder ervaren. Mooi dat je mensen de kans geeft om een kijkje tenemen in jullie bedrijf dat veel verder gaat dan het melken van koeien. We hebben ons voor genomen om in de toekomst bij jullie te komen kamperen wellicht kunnen we dit vlgd jaar combineren met onze geplande vakantie op een Boerencamping in Zeeland. Ga zo door en jullie gaan ons vast nog zien! Met vriendelijke Brabantse groet vanaf de Beerze Bulten Corné Wendy & myrthe v. Caem

Corné van Caem Waalwijk nbr.

Wauw, wat een service! Bij thuiskomst vandaag een envelop met daarin een prachtige kaart en 2 stukjes van het schaakspel, welke achtergebleven waren op de camping. Wat een verrassing, ontzettend bedankt! We hebben genoten op jullie camping (fantastische douche!) en in de omgeving is genoeg te doen, zeker een aanrader!

Julias, Dennis en Masja IJmuiden

Beste familie Zandman, Wauw, wat hebben wij een fantastisch weekend achter de rug. Via de prijsvraag van de zuivelhoeve hebben wij in deze prachtige chalet mogen verblijven! 2 ochtenden hebben we genoten van al het lekkers in de verzorgde picknickmand! Top !! De omgeving is prachtig , het Beerzerzand , het knusse Ommen en heerlijk eten bij de Gloepe. Ook hebben we genoten van jullie bedrijf, Blije koeien hebben we gezien! Dank jullie wel!

Marcel, Maureen en Nienke enschede

22-26 Juni. Heel hartelijk dank voor de goede en vriendelijke attenties. We vonden het heerlijk hier. In een woord. PRIMA.

Familie Wolferink

Beste Familie, We hebben een fijne week gehad. Een mooi gebied, afwisselend met bos en weilanden. Het was een fijn chalet. Ook de bezichtiging van jullie boerderij vonden wij fijn. Jullie bedrijf ziet er goed verzorgd uit. Een pluim!! Bedankt.

Adrie en Betsy

Wij hebben, samen met onze twee paarden, Kamahl en Chicco, super gestaan op deze mooie camping. Gezellig, gastvrij, alles goed verzorgd en geregeld. Voor ons ook prima uitvalsbasis voor dagtochten te paard. Een mooie en gevarieerde omgeving, al met al een aanrader !

Jeannette Buitenweg Alteveer

mei 2015. Wat fijn dat we zo onverwacht gebruik konden maken van jullie chalet. Waren bij onze dochter iets verderop bij de beerze bulten. Wat een prachtige chalet en vandaag extra leuk want de koeien gaan naar buiten. Bedankt.

Familie Achterberg