Camping Zandman
Bert en Jolanda Zandman
Marsdijk 4
7736 PL Beerze
T: 0523 - 25 21 51
M: 06 - 15 17 82 12

Gastenboek

Teken het gastenboek

Wij hebben, samen met onze twee paarden, Kamahl en Chicco, super gestaan op deze mooie camping. Gezellig, gastvrij, alles goed verzorgd en geregeld. Voor ons ook prima uitvalsbasis voor dagtochten te paard. Een mooie en gevarieerde omgeving, al met al een aanrader !

Jeannette Buitenweg Alteveer

mei 2015. Wat fijn dat we zo onverwacht gebruik konden maken van jullie chalet. Waren bij onze dochter iets verderop bij de beerze bulten. Wat een prachtige chalet en vandaag extra leuk want de koeien gaan naar buiten. Bedankt.

Familie Achterberg

Nou coments! Das ist fantastisch!! Welcome to Lithuanianian!! ZDISLAV, pr. IRENA, SVETLANA, GRAGINA, KRISTINA, NATALJA, VALDAS, ANDREJ.

ZDISLAV, IRENA. Vilnius Lithuania.

Super leuke workshop mogen hebben ik heb alles gedeeld op mijn blog Hay Day Cheats met veel tevredenheid geslaagd! Super bedankt!.. http://www.hay-daycheats.blogspot.com

Hay Day Cheats

Super leuke workshop mogen hebben ik heb alles gedeeld op mijn blog Hay Day Cheats met veel tevredenheid geslaagd! Super bedankt!..

Hay Day Cheats

Beste Jolanda en Bert. Vandaag met ons MT de dag ingevuld op jullie prachtige boerderij. Waanzinnig interessant om te zien hoe dit moderne melkveebedrijf werkt. Wat opviel was de enorme rust en relaxte gevoel wat de koeien oproepen. Het ziet er allemaal zo rustig en gemoedelijk uit. Het lijkt me als koe heerlijk om hier te 'wonen'. Met alle moderne voorzieningen erg leerzaam om te zien. Voor ons MT een gave dag, maar zeker ook door de ervaring op jullie boerderij. Succes met jullie prachtige bedrijf en dank voor deze dag.

Renk Vermeulen IJsselstein

Een weekje in een chalet voorzien van alle luxe. Leuke attenties als welkom. We hebben veel gewandeld met de hond. Veel gefietst en genoten van de omgeving. Het weer viel gelukkig mee, zonnig deels bewolkt. Ook vissen in de vecht genieten van de rust. De dagen vliegen voorbij. Ook de rondleiding op de prachtige boerderij. Prachtig en super modern. We kunnen terug kijken op actieve maar ook ontspannen week met mooi en veel zon. Bedankt dat we hier mochten zijn.

Familie Kooistra. Feanwalden.

Voor de tweede maal een heerlijke week gehad in jullie mooie chalet. We hebben genoten van de mooie omgeving en jullie melkboerderij. Hopelijk tot ziens. Augustus 2014.

Familie van schie.

We hebben een heerlijk midweek vakantie mogen vieren in jullie chalet!!!! Bedankt voor de gastvrijheid en de leuke knapzakken, nootjes en de wijn!! Jullie hebben een heerlijke camping en een geweldig boerenbedrijf!! De meiden vonden de rondleiding door de stallen prachtig. Helemaal tot rust gekomen hier!! Juli 2014.

Irene, Nadieh en Carice.

Beste familie. Op de eerste plaats, dank voor de leuke attentie bij de ontvangst in Uw prachtige chalet. Een geweldig mooi en zeer compleet huis. We hebben enorm fijn gefietst en genoten van de schitterende omgeving hier. Het was heel fijn, en misschien tot ziens. Juni 2014.

Familie v. Hooff. Valkenswaard.