Camping Zandman
Bert en Jolanda Zandman
Marsdijk 4
7736 PL Beerze
T: 0523 - 25 21 51
M: 06 - 15 17 82 12

Gastenboek

Teken het gastenboek

Beste familie, We hebben genoten van het weer de omgeving en het chalet waarin we met de Pasen verbleven. Helemaal compleet en goed verzorgd. We komen zeker nog een keer terug, maar dan met onze eigen caravan om te fietsen. Helaas door een blessure is het er nu niet van gekomen. 18 - 22 april 2014.

Frad en Alie.

Vanwege een verjaardag waren we hier. Het was een gezellig weekend, we hebben er van genoten. Bedankt voor de gastvrijheid. 12- 13 april 2014.

Familie Schotanus. Elburg.

We hebben genoten van de rust. De Caravan was mooi schoon en voorzien van horren. In warme periode"s erg handig. Een geweldige week met mooi weer in een leuke omgeving. Volgende keer willen we meer gaan fietsen. Dus tot ziens....

Fam: de Waal.

We hebben hier genoten van !! Het mooie chalet. De koeien. De mooie fietst omgeving. Het mooie weer. De rust. Van elkaar en nog veel meer om op te noemen. Hierbij bedanken wij u dat we de afgelopen week hier mochten verblijven. September 2013.

Familie van der Veen.

Bedankt voor de goede zorgen. Het flesje wijnen de nootjes bij binnenkomst gaven ons een welkom gevoel. Er stond een box en een kinderbedje klaar. Helemaal goed! Het chalet is mooi en compleet ingericht, zelfs speelgoed in overvloed.

Familie Kap

Net 2 weken gestaan op het SVR veldje.Erg naar ons zin gehad.Nette en schone Camping en sympathieke beheerders.

Rob en Eveline de Wild Wassenaar

Hallo Bert en Jolanda, Wat hebben jullie een mooi bedrijf. Wij willen jullie nog bedanken voor de tijd en de openheid waarmee je alles aan ons verteld heb. Wij willen jullie veel succes wensen. Hartelijke groet, Hermen en Leanne Spans

Leanne Sint Jansklooster

Na twee en een halve week van jullie chalet gebruik gemaakt te hebben gaan we vandaag weer op huis aan. De eerste week was het koel en somber weer. De tweede week was een stuk mooier. Onze extra dagen waren helemaal top. We hebben genoten van de mooie omgeving, jullie gastvrijheid, het fijne chalet en de rust. Deborah heeft flink wat beleefd en geleerd, ze loopt nu erg goed! De kippen het konijn en de koeien vond ze geweldig. De zandbak en het zwembad waren ook een groot festijn! Leuk dat we op de open dag konden zijn. Jullie hebben het prachtig voor elkaar, zowel de boerderij als de camping. Bedankt voor de gastvrijheid en wat ons betreft: Tot Ziens!

Familie Siebel Utrecht

Via Boerderij aan jullie adres gekomen. Een goede keus geweest. Wat een prachtige chalet met alles erop en eraan. Alles keurig in orde. Ook zijn we in de nieuwe stal geweest. Prachtig leuk gefietst in de omgeving. Vanmiddag binnen rustig zitten lezen onweer en regen. Op z"n tijd ook wel lekker. Een fijne week gehad. Hartelijk bedankt voor de attenties.

Harm en Leentje Friesland

Wij hebben een fijne vakantie gehad op jullie rustige camping. Heerlijk gefietst mooie omgeving comfortabel chalet met alles wat je nodig hebt. Bedankt voor jullie attentie en gastvrijheid, ook de stal voor de koeien is prachtig, veel succes hiermee.

Familie de Heer Heenvliet