Camping Zandman
Bert en Jolanda Zandman
Marsdijk 4
7736 PL Beerze
T: 0523 - 25 21 51
M: 06 - 15 17 82 12

Gastenboek

Teken het gastenboek

Bedankt voor de goede zorgen. Het flesje wijnen de nootjes bij binnenkomst gaven ons een welkom gevoel. Er stond een box en een kinderbedje klaar. Helemaal goed! Het chalet is mooi en compleet ingericht, zelfs speelgoed in overvloed.

Familie Kap

Net 2 weken gestaan op het SVR veldje.Erg naar ons zin gehad.Nette en schone Camping en sympathieke beheerders.

Rob en Eveline de Wild Wassenaar

Hallo Bert en Jolanda, Wat hebben jullie een mooi bedrijf. Wij willen jullie nog bedanken voor de tijd en de openheid waarmee je alles aan ons verteld heb. Wij willen jullie veel succes wensen. Hartelijke groet, Hermen en Leanne Spans

Leanne Sint Jansklooster

Na twee en een halve week van jullie chalet gebruik gemaakt te hebben gaan we vandaag weer op huis aan. De eerste week was het koel en somber weer. De tweede week was een stuk mooier. Onze extra dagen waren helemaal top. We hebben genoten van de mooie omgeving, jullie gastvrijheid, het fijne chalet en de rust. Deborah heeft flink wat beleefd en geleerd, ze loopt nu erg goed! De kippen het konijn en de koeien vond ze geweldig. De zandbak en het zwembad waren ook een groot festijn! Leuk dat we op de open dag konden zijn. Jullie hebben het prachtig voor elkaar, zowel de boerderij als de camping. Bedankt voor de gastvrijheid en wat ons betreft: Tot Ziens!

Familie Siebel Utrecht

Via Boerderij aan jullie adres gekomen. Een goede keus geweest. Wat een prachtige chalet met alles erop en eraan. Alles keurig in orde. Ook zijn we in de nieuwe stal geweest. Prachtig leuk gefietst in de omgeving. Vanmiddag binnen rustig zitten lezen onweer en regen. Op z"n tijd ook wel lekker. Een fijne week gehad. Hartelijk bedankt voor de attenties.

Harm en Leentje Friesland

Wij hebben een fijne vakantie gehad op jullie rustige camping. Heerlijk gefietst mooie omgeving comfortabel chalet met alles wat je nodig hebt. Bedankt voor jullie attentie en gastvrijheid, ook de stal voor de koeien is prachtig, veel succes hiermee.

Familie de Heer Heenvliet

We hebben genoten van het vechtdal en omgeving. Na onze fietstochten kwamen we terug in deze gezellige chalet. Toch gaan de dagen snel voorbij maar kijken terug op en fijne tijd. Bedankt voor de leuke attentie.

Adrie en pieter Woerden

Beste Bert en Jolanda, wat hebben we weer genoten! Bedankt dat alles weer klaar stond! De nieuwe matrassen liggen heerlijk en we verheugen ons ontzettend op de week in augustus! Tot dan! Groetjess

Deborah Harteveld Hoek van Holland

Bedankt voor het fijne verblijf in jullie chalet. We hebben het erg naar onze zin gahad! Erg genoten van het mooie uitzicht en het was leuk om met de kleine meiden te kijken bij het melken van de koeien in de stallen. Tot Ziens.

Familie Zevenhuizen Apeldoorn

Het is vrijdagavond 3mei 2013. Wij zijn afgelopen zondag hier aangekomen en gaan morgen naar huis. We hebben geluk met het weer gehad vooral vandaag was het 23 graden en heerlijk zonnig. De stacaravan is prima, mooi schoon en ruim genoeg voor ons drieen. Bedankt voor de wijn en nootjes en de knapzak voor Tess. Misschien tot ziens, het was prima vertoeven hier in de omgeving.

Familie Egbers. Gendringen