Camping Zandman
Bert en Jolanda Zandman
Marsdijk 4
7736 PL Beerze
T: 0523 - 25 21 51
M: 06 - 15 17 82 12

Gastenboek

Teken het gastenboek

Bedankt voor het fijne verblijf in jullie chalet. We hebben het erg naar onze zin gahad! Erg genoten van het mooie uitzicht en het was leuk om met de kleine meiden te kijken bij het melken van de koeien in de stallen. Tot Ziens.

Familie Zevenhuizen Apeldoorn

Het is vrijdagavond 3mei 2013. Wij zijn afgelopen zondag hier aangekomen en gaan morgen naar huis. We hebben geluk met het weer gehad vooral vandaag was het 23 graden en heerlijk zonnig. De stacaravan is prima, mooi schoon en ruim genoeg voor ons drieen. Bedankt voor de wijn en nootjes en de knapzak voor Tess. Misschien tot ziens, het was prima vertoeven hier in de omgeving.

Familie Egbers. Gendringen

Het telefoongesprek met je hartelijke flexibiliteit en gastvrijheid was een goed begin. Daarna in mei de heerlijke dagen op deze plek met genoeg ruimte en speelopties voor iedereen. Heerlijk om buiten te leven met het weidse uitzicht en prachtige omgeving. Ruimte en gastvrijheid typeren deze plaats, Dank daarvoor!

Familie Folbert. Rotterdam.

Bedankt, voor de fijne ontvangst met een hapje en een drankje erg gastvrij, rustige met een mooi uitzicht en een mooi bedrijf!.

Familie de Mik Lekkerkerk

Thanks for making us feel at home!!

Pelle Zuidermeer

Hartstikke leuke camping, de kids hebben het hier heel leuk!

Hester Wassenaar

Het was een supervakantie, we hebben genoten van jullie chalet en gastvrijheid en niet te vergeten jullie koeien. Naomi heeft supergenoten van jullie gezelligheid met de meiden onderling en de uitjes. Superbedankt! Zeker de bevallingen van de koeien zullen onderwerp van gesprek zijn zodra de school weer begint. Prachtig.

Marijke Wout Ester en Naomi. Zuid Holland 17-8-2012

Ondanks 2 weken slecht weer, hebben we kunnen genieten van jullie mooie chalet, schoon, compleet, leuk ingericht. We hebben genoten van de koeien voor ons in de wei. We zijn in ieder geval uitgerust. 20-7-2012

Gerard en Aly Gerdes.

We hebben een bijzondere fijne week gehad op Camping Zandman. Een schoon fijn schoon chalet, goede ontvangst met een gezellig welkomst cadeautje. We hebben heerlijk gewandels tijdens de Vechtdal vierdaagse en genotten van het mooie afwisselende landschap! Tot Ziens.

Cees en Nel Smit Heerhugowaard

03-05-2012. Bedankt voor jullie gastvrijheid! eb de leuke attenties! We hebben een leuke week gehad.

Familie Lobel