Camping Zandman
Bert en Jolanda Zandman
Marsdijk 4
7736 PL Beerze
T: 0523 - 25 21 51
M: 06 - 15 17 82 12

Gastenboek

Teken het gastenboek

We hebben een heerlijke week gehad!! Bedankt voor jullie gastvrijheid. Fijn dat er zoveel voor Lotte klaarstond. Reuze bedankt voor alles en tot heel erg snel weer!! Liefs Lotte Deborah en Arno.

Lotte Deborah en Arno. Zuid Holland.

Bij deze wil ik u bedanken voor de gastvrijheid. Het chalet was geweldig mooi schoon en alles erop en eraan super, miste alleen iets meer opberg ruimte voor levensmiddelen en een klein kastje in de badkamer voor handdoeken. Graag kom ik hier volgend jaar terug.

Familie Kruyshaar

Alles goed voor elkaar, jammer van het slechte weer. Chalet goed compleet en een goed ontvangst, gastvrij. 11-08-2011

Fam Tichelaar Hoogeveen

Wat een warm welkom met een fles wijn op tafel, de bloemetjes op de kussens. Erg leuk Alles is aanwezig in de chalet. Heerlijke bedden. We hebben het met het weer getroffen en we hebben het heel gezellig gehad. Lekker gefietst in de omgeving. We komen vast nog eens terug. Bedankt, Kees, Elli, Lisa en Maaike.

Familie Burgerbrug. Noord Holland. 16- 23 juli

Beste familie Zandman. Bedankt voor een onvergetelijke mooie week, de warme gastvrije ontvangst. We hebben er van genoten. De caravan was super en confortabel aan alles is gedacht. Wat een verrassing de wijn en de nootjes en de attentie in de slaapkamer. 24- 30 juni 2011

Jan en Ina Rothman. Enschede.

29-5 t0t 8-6-2011. Wat een fijne Chalet geweldig, alles er op en aan, hele goede bedden dat hebben we wel is anders meegemaakt. Het is schoon en gezellig.Jullie kunnen er trots op zijn. We gaan dit aanbevelen. We hebben gewleldige dagen gehad. Wij wensen jullie veel succes ermee, en dat zal zeker lukken.Veel dank en groeten Familie Zwart.

Fam S de Zwart. Zuidland.

Onze week zit er alweer bijna op. We hebben wederom genoten van de omgeving en van de rust. Het chalet is heel netjes, alles is aanwezig en ook is het chalet erg ruim. We hebben nog lang niet alles van de omgeving gezien, dus we hopen nog eens een keer een weekje te komen!

Fam. van Gunst Tweede Exloermond

1-6-2011--12-6-2011. We hebben heel fijne dagen gehad op jullie gezellige camping met Marian en Jaap en in dit mooie chalet. Bedankt ook voor de verrassing bij aankomst. Misschien tot volgend jaar. Lieve groeten van Alie van Oeveren en Ria van Dijk.

Alie van Oeveren en Ria van Dijk.

Wij hebben heerlijk genoten in deze mooie chalet. Even op bezoek bij onze ouders werd zo een heerlijke overnachtig! Heel erg bedankt! Marlies en Peter Veldt.

Marlies en Peter Arnhem

Lieve Bert, Jolanda en kinderen Wat fijn dat we een nachtje mochten komen! Bedankt voor de verassingen voor ons, Manon en Koen en voor de gastvrijheid. We wensen jullie weer alle goeds en een gezellig en druk seizoen toe, voor het bedrijf de camping en de familie. Tot gauw! Lieve groet Ronald, Rina, Manon en Koen

Ronald, Rina, Manon en Koen Limmen