Camping Zandman
Bert en Jolanda Zandman
Marsdijk 4
7736 PL Beerze
T: 0523 - 25 21 51
M: 06 - 15 17 82 12

Gastenboek

Teken het gastenboek

We hebben een bijzondere fijne week gehad op Camping Zandman. Een schoon fijn schoon chalet, goede ontvangst met een gezellig welkomst cadeautje. We hebben heerlijk gewandels tijdens de Vechtdal vierdaagse en genotten van het mooie afwisselende landschap! Tot Ziens.

Cees en Nel Smit Heerhugowaard

03-05-2012. Bedankt voor jullie gastvrijheid! eb de leuke attenties! We hebben een leuke week gehad.

Familie Lobel

Na een fijne vakantieweek in jullie chalet, , hartelijk dedankt voor de service en leuke en lekkers attenties. Succes met jullie mooie camping.

Marry en Wim de Jong Sliedrecht

Het lijkt mij een leuke camping. Ik zoui er best en kertje willen slapen samen m et de liefste Nina!! super gezellig! ik zie jullie snel!!

Elise Wilpshaar Lutten

We hebben een heerlijke week gehad!! Bedankt voor jullie gastvrijheid. Fijn dat er zoveel voor Lotte klaarstond. Reuze bedankt voor alles en tot heel erg snel weer!! Liefs Lotte Deborah en Arno.

Lotte Deborah en Arno. Zuid Holland.

Bij deze wil ik u bedanken voor de gastvrijheid. Het chalet was geweldig mooi schoon en alles erop en eraan super, miste alleen iets meer opberg ruimte voor levensmiddelen en een klein kastje in de badkamer voor handdoeken. Graag kom ik hier volgend jaar terug.

Familie Kruyshaar

Alles goed voor elkaar, jammer van het slechte weer. Chalet goed compleet en een goed ontvangst, gastvrij. 11-08-2011

Fam Tichelaar Hoogeveen

Wat een warm welkom met een fles wijn op tafel, de bloemetjes op de kussens. Erg leuk Alles is aanwezig in de chalet. Heerlijke bedden. We hebben het met het weer getroffen en we hebben het heel gezellig gehad. Lekker gefietst in de omgeving. We komen vast nog eens terug. Bedankt, Kees, Elli, Lisa en Maaike.

Familie Burgerbrug. Noord Holland. 16- 23 juli

Beste familie Zandman. Bedankt voor een onvergetelijke mooie week, de warme gastvrije ontvangst. We hebben er van genoten. De caravan was super en confortabel aan alles is gedacht. Wat een verrassing de wijn en de nootjes en de attentie in de slaapkamer. 24- 30 juni 2011

Jan en Ina Rothman. Enschede.

29-5 t0t 8-6-2011. Wat een fijne Chalet geweldig, alles er op en aan, hele goede bedden dat hebben we wel is anders meegemaakt. Het is schoon en gezellig.Jullie kunnen er trots op zijn. We gaan dit aanbevelen. We hebben gewleldige dagen gehad. Wij wensen jullie veel succes ermee, en dat zal zeker lukken.Veel dank en groeten Familie Zwart.

Fam S de Zwart. Zuidland.