Camping Zandman
Bert en Jolanda Zandman
Marsdijk 4
7736 PL Beerze
T: 0523 - 25 21 51
M: 06 - 15 17 82 12

Gastenboek

Teken het gastenboek

Onze week zit er alweer bijna op. We hebben wederom genoten van de omgeving en van de rust. Het chalet is heel netjes, alles is aanwezig en ook is het chalet erg ruim. We hebben nog lang niet alles van de omgeving gezien, dus we hopen nog eens een keer een weekje te komen!

Fam. van Gunst Tweede Exloermond

1-6-2011--12-6-2011. We hebben heel fijne dagen gehad op jullie gezellige camping met Marian en Jaap en in dit mooie chalet. Bedankt ook voor de verrassing bij aankomst. Misschien tot volgend jaar. Lieve groeten van Alie van Oeveren en Ria van Dijk.

Alie van Oeveren en Ria van Dijk.

Wij hebben heerlijk genoten in deze mooie chalet. Even op bezoek bij onze ouders werd zo een heerlijke overnachtig! Heel erg bedankt! Marlies en Peter Veldt.

Marlies en Peter Arnhem

Lieve Bert, Jolanda en kinderen Wat fijn dat we een nachtje mochten komen! Bedankt voor de verassingen voor ons, Manon en Koen en voor de gastvrijheid. We wensen jullie weer alle goeds en een gezellig en druk seizoen toe, voor het bedrijf de camping en de familie. Tot gauw! Lieve groet Ronald, Rina, Manon en Koen

Ronald, Rina, Manon en Koen Limmen

Beste familie Zandman, Wat een verblijf van 3 dagen zou worden, hebben we van 7 heerlijke dagen mogen genieten. Bedankt voor het warme onthaal en de hartelijkheid! De jongens zijn dolgelukkig met hun dino-zeepje en de leuke knapzakken vol lekkers! De chalet is prachtig en van alle gemakken voorzien. We hebben ons geen seconde hoeven te vervelen! Nogmaals hartelijk dank voor alles, wij komen zeker nog eens terug! Vriendelijke groet, Yvette, Mees & Ties uit Bennekom Het was leuk! Mees

Yvette, Mees & Ties Bennekom

19-03-2011. Dear Zandmans, This is the best camp in the world!!! Czech men: Dave, Rayh, Hanza, Stefan. Super, super deluxe. Karate team from czech (Svetla nad Sazavou).

Team from Czech. Czech.

We hebben het hier erg leuk gehad. De caravan is erg modern en goed van alles voorzien, de ligging is fantastisch met een weids uitzicht. Als je door het weiland loopt ben je bij de vecht. Het Beerzepad is via de schapenweg vlakbij en het is opzienbarend mooi. Ook zijn we in het Graafschaft Bentheim geweest, en in de Egbertdijksvenen schitterend mooi!! O ja, erg bedankt voor de warme ontvangst met de knapzakken voor de kinderen en de hulp van de boer!! De koeien en de melkrobot zijn geweldig om te zien. Familie van Haasten uit Amsterdam.

Familie van Haasten Amsterdam

31 0ktober - 5 November. Ondanks het weer hebben wij een gezelllig ontvangst gehad van jullie. Alles tot in de puntjes geregeld. Zelfs de kleine dingen werden aandacht besteed. Graag willen wij beslist terug komen en wij wilden graag zondag 27 febrari 2011 tot en met 4 maart alvast bespreken. Vriendelijke groeten Guus en Katka.

Guus en Katka van der Sloot Hongarije

we zijn de fam Veldman En we heben Geen Inteernet Wilt u mischien Even Langs kommen??? Het huisje Merel! tussen 11Dec T/M 18 December Het is Wel leuk gr Fam.veldman

Fam.Veldman Huisje

Beerze 20/8 tot 3/9 2010. Wij zijn bij jullie op deze mooie en schone rustige camping gastvrij ontvangen, alles is naar verwachting verlopen. Geweldige gastgevers vanaf de reservering tot en met de laatste dag van ons verblijf. Heel gezellig ontvangen in uw gezin met vijf kinderen. De rondleiding van Klaas op de boerderij de versiering van het dorpsfeest in uw tuin, het was geweldig. Ondanks het weer dat in de weken 34 en 35 niet mee werkte, Toch hebben we veel genoten van het buitenleven en bij de vele verschillende vergezichten, wat is het hier toch prachtig mooi. Waarschuwing, als u wit genieten van rust en natuur ontspanning, ook van een mooi chalet geheel compleet. Wandelend, fietsend met de auto genieten van de prachtige omgeving, dan moet u op deze camping bij de Fam. Zandman zijn. Bedankt voor de gastvtijheid heel veel succes wensen u Henk en Toos Janssen.

Henk-Toos Janssen. Echt-Limburg.